Laseren

Een tattoo verwijderen met een laserbehandeling

Een tatoeage heeft voor veel mensen een belangrijke betekenis. Voordat je besluit een tattoo te zetten, heb je hier goed over nagedacht. Deze versiering van je lichaam moet bij je passen want je draagt de tatoeage de rest van je leven met je mee. Toch kan het gebeuren dat je achteraf spijt hebt van een tattoo. De naam van je ex, een grappig plaatje dat – jaren later – toch niet meer zo grappig is, permanente make-up die niet bij je past. Er zijn veel redenen waarom een tatoeage verwijderen voor jou de beste oplossing is. Wil jij, om wat voor reden dan ook, een tattoo verwijderen? Dan helpt Het Tattoohuys je graag bij het professioneel weglaseren van jouw tatoeage.

Tattoo weglaseren met professionele apparatuur

Het Tattoohuys beschikt over laserapparatuur van hoge kwaliteit. Met behulp van deze apparatuur kunnen wij professioneel, veilig en snel tatoeages weglaseren. Het licht van de laser breekt de inktdeeltjes van de tatoeage af, waarna het lichaam deze losse deeltjes afvoert. Onze professionele huid- en tattoospecialisten hebben veel ervaring met het weghalen van tattoos en vinden altijd de behandeling, die het best bij jou, jouw huid en jouw wensen past. Voordat we de behandeling starten, nemen we eerst uitgebreid de tijd voor een intake. We vertellen je precies wat we gaan doen, hoe de behandeling voor een tattoo verwijderen in z’n werk gaat en welke kosten er aan de behandeling verbonden zijn.

Een tattoo verwijderen: hoe lang duurt dat?

Het aantal behandelingen dat je nodig hebt voor het definitief verwijderen van een tatoeage is afhankelijk van jouw huid, het type tatoeage en hoe diep de tattoo in je huid gezet is. Dit verschilt per persoon. Tijdens de intake bespreken we samen hoe we te werk gaan en geven we je een goed beeld van het behandeltraject en de kosten. Voor een tattoo verwijderen hanteren we een tarief van € 45,- per behandeling. Gaat het om een grote tatoeage (groter dan vijf centimeter) of wil je er zeker van zijn dat de tatoeage volledig verwijderd wordt? Dan kun je ook kiezen voor een pakketprijs. In dit geval boek je zes behandelingen. Als extra service ontvang je twee extra behandelingen cadeau van Het Tattoohuys!

Is een tattoeage verwijderen pijnlijk?

Of een tatoeage verwijderen pijnlijk is hangt, net als bij het zetten van een tatoeage, af van de persoon. Geheel pijnloos is het weglaseren van een tatoeage niet. Door het gebruik van de laser, kan de huid geïrriteerd raken. Dit gevoel is het best te vergelijken met een verbrande huid doordat je te lang in de zon hebt gezeten. Na een laserbehandeling kan het voorkomen dat je tijdelijk last hebt van een branderige, rode huid. In sommige gevallen ontstaan kleine blaren. Deze klachten verdwijnen vanzelf weer. Wil je meer informatie over een tattoo verwijderen en een tattoo weglaseren of ben je benieuwd naar de kosten van deze behandeling? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs bij onze tattoo groothandel aan de Buysballotstraat 41 in Heerhugowaard. We vertellen je graag welke opties er zijn en hoe we samen een persoonlijk behandelplan ontwikkelen.

Tattoo laten verwijderen?

Je bent van harte welkom in onze studio. Maak een vrijblijvende afspraak.

Scroll to Top